woensdag 11 januari 2012

05-01-2012 t/m 08-01-2012

5 januari :

Vandaag was een rustige dag Het was gisteren toch wel weer erg veel voor Ruben.
Dan merk je dat hij nog lang de oude eigenlijk niet is.
Dus lekker veel geslapen en de thuiszorg is geweest om het gaasje weer te vervangen.

6 januari :

Vandaag was een belangrijke dag we gaan meten en wegen bij Esmeralda. In de kinderkliniek aangekomen was iedereen blij om Ruben te zien na zelfs Christine ( dat is iemand die eerst in het zkh zelf werkte op de kinderafdeling en veel met Ruben heeft gedaan toen hij in het zkh lag ) uit gebreid gesproken en geknuffeld te hebben en natuurlijk ook aan iedereen zijn "gatje"laten zien was het zo ver we mochten gaan meten en wegen ... heel spannend Jarno en Bjarne waren mee want die wilde toch ook wel weten hoe het er nu voor stond.
Het resultaat was voor mij erg prettig 7 ons erbij en 1,5 cm ik was er erg blij mee omdat hij nu eindelijk weer voorkomt op de groeicurve i.p.v. onder de alleronderste lijn.
Nadat we klaar waren bij Esmeralda zijn we nog even nar Anita (dagbehandeling) gelopen die heeft ook nog even naar zijn "gatje" gekeken.
Daarna voldaan naar huis gegaan Ruben was wel erg moe en mama super blij dat mijn mannetje het zo goed doet ! Ruben gaat misschien ook papa nog zien het weekend want ik kreeg een berichtje dat ie langs wilde komen.

7 Januari :

Vandaag zouden eindelijk de "goede"gaasjes bezorgd worden. Dus het wachten begon en ja hoor gelukkig kwamen ze redelijk snel volspanning de doos opengemaakt en wat blijkt .. WEER .. de verkeerde... Hoe kan dat nou toch dat ik niet de goede gaasjes geleverd kan krijgen.
maandag maar weer met de TEFA bellen om te kijken waar het nu elke keer fout gaat.
Ruben heeft weer heerlijke geslapen en de thuiszorg is ook vandaag geweest. Helaas kreeg ik een berichtje dat papa toch dit weekend niet langs zou komen bij Ruben. Volgende week beter ...

8 Januari :

Vandaag is de grote dag voor Bjarne ..de film opnames van de speelfilm waar hi in mee gaat spelen.
Eind van de morgen breng ik Bjarne weg helaas mogen we er niet bij blijven ... gelukkig was hij niet zo heel erg nerveus maar hij had er wel veel zin in.
Thuis aangekomen kwam de thuiszorg die had kon gelukkig iets eerder  komen dan 15 uur zodat we daarna "VRIENDEN" konden gaan verrassen met een bezoekje.
Ruben voelde zich vandaag goed gaasje was zo verwisseld  en hop de auto in naar het altijd mooie Brabant.
Aangekomen op het Proost2012 event een fantastisch middag gehad Ruben heft het zo naar zijn zin gehad en daarna heerlijk met z'n alle gegeten. Ruben heeft zich zelf wel voorbij gelopen in de auto sliep hij gelijk in Almere snel Bjarne op gehaald en allemaal naar bed ... het was een hele drukke maar o zo gezellige dag met een hele boel cachers weer eens samen.

word vervolgd ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten