maandag 2 januari 2012

31-12-2011

En zo werd het de laatste dag van 2011!!
Vanmorgen is het afwachten en ik durf niet meer te hopen dat we nog voor oud & nieuw thuis zijn.
Om kwart over 9 kwam de kinderchirurg langs en bracht ons te heel goed nieuws.
Jullie gaan lekker naar huis en als het niet goed gaat komen jullie gewoon zondag terug op een soort proef verlof .. nou snel de taxi gebed die was natuurlijk oliebollen aan het bakken. En toen snel inpakken want nu wilde ik eigenlijk het liefst gelijk naar huis.
Om half 12 was het zo ver alles ingepakt alle papieren voor de thuiszorg en voor het proefontslag zijn in orde en taxi Rick was er ook en die had als verrassing ook Jarno meegenomen. Alles in de grote bus gezet en toen Raymond uit gezwaaid want die was ook nog even bij Ruben komen kijken. Hop op naar huis wel met wat gemengde gevoelens zou het wel goed gaan ... en wat heerlijk oud & nieuw thuis met alle 3 de knullen vieren en opa en oma er nog bij.

Thuis aangekomen waren we nog niet binnen of de thuiszorg stapte al binnen. Er moesten een hoop papieren ingevuld worden .. daarna de insteek van Ruben verzorgt en dat is geen pretje zelfs oma heeft nog geholpen. Na een uur is de thuiszorg weer weg gegaan en Ruben naar zijn bedje voor een middag dutje. Zelf weer even bij komen van de drukte.
Na het middag dutje lekker heerlijk rustig gespeeld en om 7 uur is Ruben gaan slapen.

Natuurlijk hebben we Ruben om kwart voor 12 wakker gemaakt en om 12 uur een verschrikkelijk jaar afgesloten ... erger dan dit jaar was kan het bijna niet meer. Jarno en Bjarne zijn vuurwerk gaan afsteken die hadden van Ineke (dank je wel !!!!) allemaal mooi spul gehad. Ruben die vorig jaar waanzinnig bang voor het vuurwerk was vond het deze keer super ... Zo het nieuwe jaar is begonnen
#2012onsjaar !!!

Voor iedereen de aller aller beste wensen en dank je wel voor het meeleven met Ruben het afgelopen jaar doet mij heel veel om te weten dat Ruben bij zo veel  mensen in gedachte is.
Ook aankomend jaar zal ik deze blog gewoon blijven bijhouden.

word vervolgd

1 opmerking:

  1. Jullie ook een goed nieuwjaar! Dit word jullie jaar!
    Ik lees regelmatig mee, heb respect voor jullie!


    Groetjes Frans,Tjerk en Nadia Verweij

    BeantwoordenVerwijderen