woensdag 11 januari 2012

10-01-2012

Vandaag moesten we weer naar het ziekenhuis dit keer voor Ruben longen we gaan hopen dat het vernevelen mag stoppen en hij over mag op pufjes.

In het ziekenhuis aangekomen is Ruben ook kind aan huis hoppa achter de receptie pakt een stoel gaat zitten en de stempels en gaat heerlijk zitten stempelen. iedereen kent hem ook bij naam het enigste wat ze nog niet allemaal weten is zijn geboorte datum .. eigenlijk wel heel erg dat het zo is maar aan de andere kant ook erg fijn dat hij zich er zo prettig voelt.
Marie-Lou was er vandaag en die had ik nog niet gezien en vroeg heo de operatie was gegaan. na het verhaal te hebben gehoord stond ze toch ook ff met open  mond .. arme Ruben maar ja die liep heerlijk de dagbehandeling op en af en door de hele KinderKlinieK heen te wandelen.
Bij Renata zei ze gelijk maar Tim is er vandaag niet ... (de kinderarts ) geeft toch niet iedereen kan toch naar de longen luisteren ..   Ja maar Ruben en Tim zijn 4 handen op 1 buik ... jammer dan wie komt er nu ? vroeg ik. Ze antwoordde dr van Dijk .. oowwwwww gen probleem die kent Ruben ook heel goed.
Dus dr van Dijk kwam luisteren jippie !!!!! we mogen terug naar pufjes. Nog even zitten praten met Renata over die ballon die misschien wel vast zou zitten en zij opperde om Anita van de dagbehandeling er eens naar te laten  kijken. Omdat Ruben en Anita en Marie-Lou elkaar goed kennen zal hij het volgens haar makkelijker toe laten.
Op hoop van zegen.... nou niet te geloven hoppa met liedjes zingen en bellen blazen was het zo gebeurd wat moet ik zonder Anita en Marie-Lou dit scheelt weer een narcose en een ziekenhuisopname.
Wel is de insteek nu ontstoken dus nogmaals kwam dr van Dijk even kijken en moet ik gaan druppelen met betadine...
Thuiszorg kwam ook toen we thuis waren ze zei inderdaad ook dat het ontstoken was maar ook dat er nog wel wat wild vlees aan het groeien was dus ook dat word in de gaten houden.

's Avonds heeft Ruben al snel na het aankoppelen gespuugd en 's morgens de 11e nog een keer.
Ik had hem naar 46 ml gezet misschien is dat dan toch iets te veel maar we proberen maar even vol tehouden.

word vervolgd .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten