woensdag 28 december 2011

27-12-2011

Na een toch wat onrustige nacht zijn we de dag weer begonnen Ruben is om half 10 naar de speelkamer gegaan en laat Raymond toen net binnen komen wandelen dus dis is heerlijk mee gegaan. Kon ik me weer even rustig douchen en zo !
Ruben was vandaag best een beetje down zat niet zo veel pit bij hing een beetje en na het eten is hij
heerlijk gaan slapen en ben ik maar weer eens een keertje een frisse neus gaan halen want ik zat al weer zo lang binnen. Met Raymond naar het station gelopen daar gelijk even wat cadeautjes voor mijn vader gehaald die is tenslotte de 28ste jarig en hij doet zo veel werk verzetten bij mij thuis want hij heeft het niet makkelijk met een opstandige puber.

Samen met mijn moeder die met de trein gekomen was weer terug gelopen naar het ziekenhuis. Ruben werd om 3 uur weer wakker en natuurlijk wilde hij heel graag naar kinderstad.
Dus wij naar kinderstad ook hier merkte je wel dat Ruben niet lekker in zijn vel zat. Hij ging liggen spelen met de autootjes.
terug op de kamer heeft hij nog wel een rijstewafel als avondeten gehad en is hij heerlijk om 19 uur gaan slapen halvewege de nacht is hij nog wel even een poosje onrustig geweest maar daarna is hij weer gaan slapen

word morgen wederom vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten