vrijdag 23 december 2011

Vrijdag 23 december 2011

Vanmorgen werd Ruben wakker en vroeg om een cracker gelukkig kwam het ontbijtje snel en kon Ruben gaan knabbelen aan de cracker.
De artsen waren lekker vroeg vandaag en er werd zoals verwacht afgesproken opgehoogd naar 10 ml per uur gedurende de 24 uur.
Ook kwam het lab nog een buisje bloed afnemen om te kijken hoe het met zijn fosfaat in zijn bloed staat omdat hij eigenlijk al een week bijna niks binnen krijgt.
Helaas kreeg Ruben vanmiddag tijdens het slapen toch weer wat krampjes maar na de diclofenac waren die gelukkig weer weg en kon de pomp op 10 ml blijven staan.
Vanmiddag zelfs even een kwartiertje in kinderstad rond gehobbeld maar was daarna  wel weer heel moe. Toen we terug kwamen lag er een spuitje klaar ... bleek inderdaad zijn fosfaat te laag te zijn dus nu 3x per dag wat fosfaat om het allemaal in zijn lichaam weer op peil te brengen.
's Avonds een halve boterham gegeten en een beetje danoontje. das al weer meer dan helemaal niks.
En nu gaat hij heerlijk slapen en gaan we morgen vol spanning afwachten of we naar huis mogen of toch moeten blijven met de kerst.

Ik had vanmiddag ook nog even mijn steun en toeverlaat in het flevoziekenhuis gebeld (de diƫtiste) en het aan haar allemaal verteld en vond ook wel heel raar dat ie niks meer binnen hield ... maar goed we wachten af of kerst thuis of in het ziekenhuis het maakt niet uit als mijn grote man maar weer goed en beter het ziekenhuis verlaat

word vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten