donderdag 29 december 2011

28-12-2011

De nacht is goed verlopen artsen waren 's morgens tevreden over hoe het gaat met Ruben.
Weer planning gemaakt en toch proberen of we voor de oud&nieuw thuis kunnen zijn maar veel hangt van vandaag af of het allemaal goed blijft gaan.
De ochtend ging erg snel en na de lunch die Ruben geheel heeft over geslagen is het alweer slaaptijd.
Na het slapen werd het erg gezellig eerst oma en jarige opa kwamen binnen ... Ruben had voor opa nog een mooie tekening gemaakt. Opeens voelde Ruben zich toch niet echt lekker en moest Ruben ineens spugen ..balen want dat is toch wat we juist niet wilde. De kinderchirurg kwam gelukkig snel kijken maar omdat er geen sonde voeding bij zat was het niet zo erg ...gelukkig maar. Eerst even bij komen hiervan en dan maar even naar speelstad geweest  maar dat blijft toch erg vermoeiend. Opa en oma gingen weer op tijd nar huis toe want de jongens waren ook bij vriendjes aan het spelen.
Maar toen kwam al snel de volgende visite Marja, Volker, Christine en Dirk kwamen nog even kijken hoe het met je was. Samen met Christine heb je een plakje kaas weg gewerkt. En toen kwam ook Raymond nog even langs die mocht vroeger weg van de zaak en kon zo nog even Ruben zien.
Toen de visite weg was hebben Raymond en ik Ruben lekker in zijn bedje gelegd en is hij heerlijk gaan slapen en ben ik koffie gaan halen en heb gewacht tot Ruben sliep want ik mag niet in de kamer blijven van meneer als hij nog niet slaapt.
Op naar de nacht en dan morgen weer een gesprek met de kinderchirurg ...

word vervolgd ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten