vrijdag 23 december 2011

donderdag 22 december 2011

Vanmorgen moest Ruben nuchter blijven dat is eigenlijk al vanaf gisteren en het moet tot we de darmpassage hebben gemaakt en we weten wat er mis is of niet.
Om een uur of 10 kwamen ze vertellen dat Ruben om 15 uur deze foto zou moeten laten maken.

Ray had besloten om dan maar te blijven tot het onderzoek is geweest. En daar begon het wachten dan duurt zo'n dag best lang Ruben was niet echt in  zijn hummetje eindelijk werd het kwart voor 3 en we werden door patiënten vervoer opgehaald om naar de overkant te gaan want de poli's gelegen zijn en waar dus ook de röntgenafdeling is.

Ruben vond het wel heel mooi rijden in zijn bedje met de lift in en door de gangen over de weg heen en hop daar waren we dan op de Poli radiologie we werden gelijk binnen geroepen en er werd gelijk begonnen met het onderzoek.
Aangezien Ruben al eerder dit soort onderzoeken heeft gehad kan ik meekijken en zie ik eigenlijk gelijk al dat er niet veel weerstand is als de darmen door gespoten worden en ook geen gekke kronkels en geen lekkages dus alles waar we bang voor waren werd gelijk uitgesloten ..... heerlijk maar ja waar komt die pijn dan vandaan ... dus toch het opgang brengen van de darmen. En dat moet dus heel langzaam gaan gebeuren.
Op de afdeling kwam de arts ons de uitslag vertellen die we eigenlijk al zelf hadden gezien en wat de radioloog ons had verteld en we hebben besloten om weer te beginnen met 5 ml per uur van de lichte voeding. Dit gaat goed en zo de nacht in en morgen gaan we verder kijken. Wel langzaam een plan gemaakt morgen 10 ml zaterdag 20 ml en dan miss zaterdagavond naar huis of toch de kerst in het ziekenhuis vieren .. we gaan het afwachten ..word vervolgd !!

De kaartjes stromen binnen Ruben is er erg blij mee dus Namens Ruben en mij
DANK JULLIE WEL VOOR DE MOOIE KAARTJES !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten