donderdag 29 december 2011

29-12-2011

De nacht is goed verlopen Ruebn is niet wakker geweest en heeft ook niet zo heel veel krampen gehad.
Om kwart over 8 kwamen de kinderchirurgen de ronde doen ... en toen kwam het geweldige nieuws
MORGEN NAAR HUIS ....
wauw vandaag ophogen naar 35 ml en dan 21 uur en dan morgen aar huis. Dast betekend wel het nodige regelen dat we idd ook echt kunnen de transververpleegkundige moest aan het werk.
en thuis moesten opa, jarno en bjarne aan het werk en oma kwam lekker 's middags op visite en daarna kwamen ook Jolanda en Peter met Tessa nog wat een feest en wat had Ruben een goede dag vandaag hij was gewoon weer de Ruben die we normaal kennen.
Raymond kwam ook nog langs en toen de rest van de visite weg heb ik alvast het nodige ingepakt want ja als je hier 2 weken zit en zoveel post en kado's krijgt dan moet het allemaal wel weer mee naar huis ..Raymond heeft ondertussen een beetje Ruben bezig gehouden. Om 19 uur hebben we hem in bed gelegd en is raymond naar huis gegaan.
Nu is het ondertussen 21.50 uur en slaapt Ruben nog steeds neit heeft al de boel in de maling genomen en de zuster erbij gehaald en gaat vervolgens vrolijk zitten kletsen ... ik dek dat Ruben nu wel klaar is om naar huis tegaan ... Vervoer is geregeld heb maar een dinnetje met een bedrijfsbus geregeld zodat wel alles mee kan hihi

Nu zo lekker slapen en morgen snel naar huis dus morgen weer de 1e blog vanuit huis

word vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten