woensdag 21 december 2011

woensdag 21-112-2011

De afgelopen nacht is niet goed gegaan Rubne bleef maar krampen houden dus dan werd de voeding weer stop gezet en dan weer aan .. toen werd toen de kinderchirurg kwam besloten om de sondevoeding op 20 ml per uur te houden en dan vandaag zelf er wat bij te mogen eten. Ruben helemaal blij .. hij wilde een dora koekje ... wat al veel beter is als patatjes. Maar helaas bleven de helse pijnen aanhouden en werd besloten de voeding terug te zetten naar 10 ml per uur. en dus het infuus op 40 ml per uur zodat hij wel genoeg vocht binnen krijgt, Ook dit verloopt gewoon niet lekker de pijnen worden weer heftiger en heftiger. Het is zo zielig je eigen kind zoveel pijn te zien hebben als ik het toch eens over zou kunnnen nemen.
Wederom kwam de ass. kinderchirurg kijken en vond het toch ook niet kunnen dat Ruben ondanks de pijnmedicatie nog zoveel pijn had en toen is besloten om dan maar gewoon de hele voeding stop te zetten. Wat natuurlijk ook de nodige problemen en risico's met zich mee brengt, Zoals het verder afvallen omdat hij niks binnen krijgt en toch het weer stil leggen van de darmen die we net opgang aan het brengen waren, Maar morgen kriijgt Ruben een onderzoek op radiologie om te kijken met vloeistof of het nu wel of niet obstakels tegenkomt in de doorgang.
Tot dan staken we de voeding en moet Ruben het doen met de voeding die hij zelf tot zich neemt.
En na vanavond een boterhammetje te hebben gegeten heeft hij nu dat verder zakt ook weer krampen.
Dus we moeten maar afwachten wat er nu gaat gebeuren. En hopen dat ie niet te veel gaat afvallen want dat is iets wat hij niet kan gebruiken hij heeft neit veel meer wat hij kan missen.
Infuus blijft op 50 ml staan zodat hij wel genoeg vocht binnen blijft krijgen.
Hopen op een rustige nacht word dit morgen weer vervolgt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten